初中英语(一定要正确)( )1. Look! There’s _______football under the teacher’s desk. Let’s play _______football , OK? A. / , / B. a, / C. a , the D. a, a( )2. It’s sixty kilometers ______ here to the sc

来源:学生作业帮助网 编辑:作业帮 时间:2022/05/18 15:16:00
初中英语(一定要正确)(    )1. Look! There’s _______football under the teacher’s desk. Let’s play _______football , OK?        A. / , /     B. a, /       C. a , the       D. a,  a(    )2. It’s sixty kilometers ______ here to the sc

初中英语(一定要正确)( )1. Look! There’s _______football under the teacher’s desk. Let’s play _______football , OK? A. / , / B. a, / C. a , the D. a, a( )2. It’s sixty kilometers ______ here to the sc
初中英语(一定要正确)
( )1. Look! There’s _______football under the teacher’s desk. Let’s play _______football , OK?
A. / , / B. a, / C. a , the D. a, a
( )2. It’s sixty kilometers ______ here to the school.
A. away from B. far away from C. away D. far
( )3.Mary’s answer is different from _______, but I really agree with _______.
A. his, her B. his, hers C. him, hers D. him, her
( )4.There are a lot of ________ down there but hardly any _______.
A. sheeps, people B. sheep, people C. sheeps, peoples D. sheep, peoples
( )5. We must do something to stop people from ______.
A. to throw litter about B. to throw litter into
C. throwing litter about D. throwing litter into
( )6. The railway station is noisy but _____ in my eyes.
A. living B. live C. alive D. lively
( )7. His uncle has written some short stories, but he is _______ famous for his plays.
A. the best B. more C. better D. the most
( )8._______the students in Zhejiang University are from foreign countries.
A. Seven hundreds of B. Seven hundreds C. Seven hundred of D. Hundred of
( )9.This is the most beautiful picture _______ I have seen.
A. that B. which C. whose D. what
( )10. ____ children there are in a family, ____ their life will be.
A. The less, the better B. The fewer, the better
C. Fewer, richer D. More, poorer
( )11. --Oh, you are here. I’m looking for you all the morning .________?
--To the library.
A. Where have you gone B. Where will you go
C. Where are you going D. Where have you been
( )12. This T-shirt is very nice , but it ____ too much.
A. spends B. pays C. takes D. costs
( )13.--Have you read these books ?
--Yes, I _______ it three days ago.
A. have done B. have read C. read D. did
( )14. _____ is true that he will come to see us this evening.
A. He B. This C. That D. It
( )15. --Sam, I passed the art exam. --Did you ?_______.
A. Congratulations B. Good idea C. Best wishes D. With pleasure
( ) 16. The printer is used ______printing information.
A. to B. for C. as D. by
( )17. The room is too small for us____.
A. to live in B. living C. live in D. to living in
( )18. The teacher said that she ____ us to the park the next day.
A. will take B. has taken C. would take D. is taking
( )19. I have never seen ______ beautiful place.
A. so a B. a so C. such a D. a such
( )20. ---We had a football match with No. 15 Middle School yesterday.
---______. I missed it.
A. What a pity! B. I’m afraid. C.I don’t think so. D. I’m sorry to hear that.

初中英语(一定要正确)( )1. Look! There’s _______football under the teacher’s desk. Let’s play _______football , OK? A. / , / B. a, / C. a , the D. a, a( )2. It’s sixty kilometers ______ here to the sc
72%的答案采纳率保证准确率!
1.B
2.A
3.A
4.B
5.C
6.D
7.C
8.此题无答案(D?楼主打错字了),正确答案是:Hundreds of
9.A
10.B
11.D
12.D
13.C
14.D
15.A
16.B
17.A
18.C
19.C
20.A

答案:
1-5 BABBD
6-10 BBAAA
11-15 DDBDA
16-20 BACCA

1. B a football/ play football
2. A
3 A
4. B sheep 单数复数同形, people本身是复数
5 C from 介词后加动词ing. little about
6. D
7.B
8 D hundreds of
9.A
10 B
11 D
1...

全部展开

1. B a football/ play football
2. A
3 A
4. B sheep 单数复数同形, people本身是复数
5 C from 介词后加动词ing. little about
6. D
7.B
8 D hundreds of
9.A
10 B
11 D
12. D
13 D
14 D
15. A
16. B
17. A
18. C
19. C
20 A
都是中考单选的要求,单题解释太麻烦,有不懂的问我吧

收起

BAABC CBCAB DDCDA BACCA

B )1. Look! There’s _______football under the teacher’s desk. Let’s play _______football , OK?
A. / , / B. a, / C. a , the D. a, a
( A )2. It’s sixty kilometers ___...

全部展开

B )1. Look! There’s _______football under the teacher’s desk. Let’s play _______football , OK?
A. / , / B. a, / C. a , the D. a, a
( A )2. It’s sixty kilometers ______ here to the school.
A. away from B. far away from C. away D. far
( A )3.Mary’s answer is different from _______, but I really agree with _______.
A. his, her B. his, hers C. him, hers D. him, her
( A )4.There are a lot of ________ down there but hardly any _______.
A. sheeps, people B. sheep, people C. sheeps, peoples D. sheep, peoples
( C )5. We must do something to stop people from ______.
A. to throw litter about B. to throw litter into
C. throwing litter about D. throwing litter into
( D )6. The railway station is noisy but _____ in my eyes.
A. living B. live C. alive D. lively
( C )7. His uncle has written some short stories, but he is _______ famous for his plays.
A. the best B. more C. better D. the most
( A )8._______the students in Zhejiang University are from foreign countries.
A. Seven hundreds of B. Seven hundreds C. Seven hundred of D. Hundred of
( B )9.This is the most beautiful picture _______ I have seen.
A. that B. which C. whose D. what
( B )10. ____ children there are in a family, ____ their life will be.
A. The less, the better B. The fewer, the better
C. Fewer, richer D. More, poorer
( D )11. --Oh, you are here. I’m looking for you all the morning .________?
--To the library.
A. Where have you gone B. Where will you go
C. Where are you going D. Where have you been
( D )12. This T-shirt is very nice , but it ____ too much.
A. spends B. pays C. takes D. costs
( C )13.--Have you read these books ?
--Yes, I _______ it three days ago.
A. have done B. have read C. read D. did
( D )14. _____ is true that he will come to see us this evening.
A. He B. This C. That D. It
( A )15. --Sam, I passed the art exam. --Did you ?_______.
A. Congratulations B. Good idea C. Best wishes D. With pleasure
( B ) 16. The printer is used ______printing information.
A. to B. for C. as D. by
( A )17. The room is too small for us____.
A. to live in B. living C. live in D. to living in
( A )18. The teacher said that she ____ us to the park the next day.
A. will take B. has taken C. would take D. is taking
( C )19. I have never seen ______ beautiful place.
A. so a B. a so C. such a D. a such
( A )20. ---We had a football match with No. 15 Middle School yesterday.
---______. I missed it.
A. What a pity! B. I’m afraid. C.I don’t think so. D. I’m sorry to hear that.
提问者: 694283107

收起

BAABC BDCAA BDCDA BACCA